Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

By pietruszka nie straciła zapachu w zupie

dodany przez: gocha73 Dodatki warzywne do sosów, takie jak chrzan, szczypiorek, zielona pietruszka, koperek, dorzucać do sosów lub zup pod koniec przyrządzania potrawy, aby nie straciły zapachu więcej więcej

Lepszy smak ryby

dodany przez: gocha73 Smak ryby do smażenia lub zapiekania ryby, zwłaszcza morskich, podnosi skropienie ich sokiem z cytryny na 15-30 minut wcześniej. więcej więcej

Długo świeże sery żółte

dodany przez: Marzena pomocna kostka cukru więcej więcej

Swieże drożdże

dodany przez: Marzena jak sprawdzić czy drożdze są świeże? więcej więcej

Lagodna brukselka

dodany przez: Marzena pomocna marchewka , cynamon więcej więcej

Krojenie świeżego chleba

dodany przez: Marzena pomoże ciepły nóż więcej więcej

Zielony groszek

dodany przez: Marzena pomoże cukier. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher