Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Duszone wątróbk

dodany przez: trini6 Duszone wątróbki lub inne podroby będą delikatne i soczyste, jeżeli dwie godziny przed przyrzadzeniem namoczy sie je w mleku. więcej więcej

Skórka kurczaka

dodany przez: trini6 Skórka kurczaka zrumieni się i bedzie chrupiąca , gdy podczas pieczenia kilka razy posmarujemy ją pędzlem maczanym w piwie. więcej więcej

Jabłka

dodany przez: trini6 Jabłka jak sa pomarszczone moczymy w gorącej wodzie - znów bedą gładkie więcej więcej

Seler

dodany przez: trini6 Kiedy seler zaczyna butwieć trzeba włożyć z kilkoma plasterkami surowego ziemniaka do zimnej wody. więcej więcej

Kawa

dodany przez: trini6 Kawa będzie wydajna gdy do dzbanka w którym parzymy wsypiemy szczyptę soli. więcej więcej

Czosnek

dodany przez: julias Obieranie czosnku więcej więcej

Mleko

dodany przez: julias Kożuch na mleku więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher