Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Papryka

dodany przez: gosik1212 paprka i ludzie więcej więcej

Szafran

dodany przez: gosik1212 Szafran barwi potrawy na żółto. Zbyt duża ilość szafranu sprawia, że potrawa staje się gorzka. Szafran najczęściej stosuje się do ryżu, ciast i zup. Dobrze komponuje się z bazylią i oregano. więcej więcej

Zasmażka

dodany przez: gosik1212 łyżka masła (może być oliwa) łyżka mąki ok 200-300 ml mleka bądź wody więcej więcej

Zapach ryby na naczyniach

dodany przez: edytaka74 jak pozbyc sie nieładnego zapachu z ryby więcej więcej

o cebuli

dodany przez: edytaka74 co zrobic zeby ie płakac więcej więcej

Cebula

dodany przez: posti O płakaniu a racvzej łzach podczas krojenia więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher