Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Łosoś

dodany przez: ewa1257 Przechowywanie w lodówce więcej więcej

panierka

dodany przez: SylwiaLilianna chrupiąca więcej więcej

Pieczeń

dodany przez: trini6 Jeśli pieczeń, zwłaszcza wołowa, jest twarda, dodaj do wywaru, w którym ją dusisz, kieliszek koniaku. Mięso skruszeje, a smak alkoholu po pewnym czasie zniknie. więcej więcej

Smaczniejsze warzywa

dodany przez: domciak warzywa więcej więcej

Jak szybko odświeżyć liście sałaty

dodany przez: trini6 Zwiędnięte liście sałaty odzyskają świeżość, jeśli na kilka minut włożysz je razem z surowymi ziemniakami do zimnej wody. więcej więcej

masa serowa

dodany przez: cohenna jeśli dodamy do niej owoców więcej więcej

Pękający makowiec

dodany przez: Ania K. Makowiec z ciasta drożdżowego lubi podczas pieczenia pękać, moim zdaniem w niczym to nie przeszkadza a nawet jest lepszy od takiego, który nie pęknie. Jeszcze nie jadłam dobrego i nie pękniętego. Jeśli jednak chcesz aby był piękny to pamiętaj o kilku zasadach. ........ więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher