|
||||
Sztuka lepienia pierogówdodany przez: patryshia Aby pierogi się dobrze sklejały, palce którymi je lepimy, należy zwilżyć zimną wodą lub brzegi ciasta posmarować roztrzepanym białkiem. Trzeba uważać, by między brzegi ciasta nie dostał się farsz. Po sklejeniu rant pieroga można uformować w ozdobny wałek (lepimy szeroki rant, który następnie wywijamy do środka i mocno zaciskamy). Nada to... więcejJAK GRILLOWAĆ ŻÓŁTY SERdodany przez: Kucharz-Misio Jak zaskoczyć znajomych niecodziennymi przekąskami z grilla? Wybierz ser, który jest łatwo dostępny, prosty do przyrządzenia i smakuje wybornie. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|