Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Szybkie rozmrażanie ryby

dodany przez: Marzena potrzebne mleko więcej więcej

Puszyste ciasto na faworki

dodany przez: trini6 Aby ciasto na faworki było puszyste zamiast proszku do pieczenia - wybijaj ciasto wałkiem albo tłuczkiem do mięsa, następnie zawiń je w ściereczkę i na około pół godziny włóż do lodówki. więcej więcej

Gotowanie ryby

dodany przez: Marzena potrzebne mleko więcej więcej

Sposób na połamany biszkopt

dodany przez: Marzena pomoże białko z jajka więcej więcej

likwidacja przykrego zapachu

dodany przez: Marzena doskonale do tego są ziarenka kawy. więcej więcej

Sposób na nieapetyczny lukier

dodany przez: Marzena wygląd matowego lukru można poprawić. więcej więcej

Wyjmowanie ciasta z formy.

dodany przez: Marzena Czasami ciasto trudno wyjąć z formy. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher