Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Skórka kurczaka

dodany przez: trini6 Skórka kurczaka zrumieni się i bedzie chrupiąca , gdy podczas pieczenia kilka razy posmarujemy ją pędzlem maczanym w piwie. więcej więcej

Duszone wątróbk

dodany przez: trini6 Duszone wątróbki lub inne podroby będą delikatne i soczyste, jeżeli dwie godziny przed przyrzadzeniem namoczy sie je w mleku. więcej więcej

Chleb tostowy

dodany przez: trini6 Chleb tostowy bardzo szybko się psuje. Jeżeli nie zużyjemy całego świeżego, powkładać do woreczków i zamrozić. Nie rozmrażać przed pieczeniem. więcej więcej

Wałkowanie miękkiego ciasta

dodany przez: Marzena potrzebny pergamin więcej więcej

Makowiec lubi pękać

dodany przez: Marzena zasady pieczenia więcej więcej

Ciasteczka

dodany przez: trini6 Ciasteczka zmiękną jeśli zamkniemy je w słoiku z kawałkiem jabłka. więcej więcej

Nieudane ciasto

dodany przez: trini6 Nieudane ciasto czy to kruche, biszkoptowe czy miodowe super się sprawdzają jako posypka. Należy ciasto ususzyć, a później zetrzeć na drobnych oczkach. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher