Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wzbogacanie sałatek

dodany przez: Marzena octy i oleje z ziołami więcej więcej

Srebrne patery

dodany przez: Marzena nie podawaj słonych wypieków więcej więcej

Grudki w sosie

dodany przez: trini6 Grudki w sosie przecieramy przez sito, dodajemy troche masła i pononie odgrzewamy. więcej więcej

Biszkopt

dodany przez: trini6 Biszkopt będzie puszysty jeżeli do ubijanych żółtek dodamy łyżkę wody gorącej, a do białek łyżkę wody zimnej. więcej więcej

Miód

dodany przez: trini6 Miód, którego resztki zostały w soiku mozna rozpuścić z octem jabłkowym. W ten sposób otrzymamy mieszankę marynaty sałatkowej. więcej więcej

Żółty ser

dodany przez: trini6 SER ŻÓŁTY gdy stwardnieje, trzeba zawinąć w wilgotną natartą solą szmatkę i odstawić na noc. Stary stwardniały ser będzie miękki jeśli włożymy go na kilka godzin do mleka. więcej więcej

Sos

dodany przez: trini6 Za gęsty sos można rozrzedzić niewielka ilością rosołu lub kwaśnej smietany. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher