Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ziemniaki :)

dodany przez: domciak Ziemniaki szybciej się ugotują... więcej więcej

Kurczak do pieczenia

dodany przez: major161 Kurczak do pieczenia więcej więcej

Jajka nie będą pękać.

dodany przez: Marzena pomoże sól i ocet. więcej więcej

Aby pączki wchłanniały mniej tłuszczu

dodany przez: anka1984 Do ciasta dobrze jest wlać mały kieliszek spirytusu, gdyż pączki wówczas będą wchłaniały mniej tłuszczu. I będą smaczniejsze:) więcej więcej

Dodaj cukru do zielonego groszku

dodany przez: patryshia Świeży groszek nie straci podczas gotowania zielonego koloru, poza tym będzie wyjątkowo kruchy, jeśli dodasz do wody trochę cukru. Tak samo mrożony groszek powinno się gotować z cukrem - jest wtedy smaczniejszy. więcej więcej

Ziemniaki do gotowania

dodany przez: aleksa6 Ziemniaki do gotowania zalewa się wrzątkiem z solą - będą smaczniejsze i zatrzymują więcej składników odżywczych. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher