Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Puszyste naleśniki

dodany przez: cohenna Aby naleśniki byłe puszyste więcej więcej

Swieżość jaj

dodany przez: aleksa6 Sprawdzanie świeżośći jajek więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: cohenna Jak je uratować więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: aleksa6 Ciasto na naleśniki należy robić z mleka wymieszanego pół na pół z wodą. Naleśniki są wtedy kruchsze i niełykowate. A gdy do ciasta dodasz mineralną wodę gazowaną będą nadzwyczaj puszyste. więcej więcej

Kolor rosołu

dodany przez: aleksa6 Rosół będzie miał ładny kolor, jeśli do garnka włożymy umytą łuskę od cebuli. więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: cohenna Jak je odświerzyć więcej więcej

Ryż

dodany przez: aleksa6 Ryż zachowa śnieżną biel i nie rozgotuje się, jeżeli dodamy do wody kilka kropel soku lub odrobinę kwasku cytrynowego. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher