Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

przylepiony papier

dodany przez: cohenna aby odjąć papier który przywarł do ciasta więcej więcej

kruche i delikatne mięso

dodany przez: cohenna aby mięso było kruche i delikatne więcej więcej

bez kożucha

dodany przez: cohenna mleko bez kożucha więcej więcej

bita śmietana

dodany przez: cohenna szybciej się ubije więcej więcej

Twarde mięso

dodany przez: cohenna zmięknie więcej więcej

bogps

dodany przez: cohenna aby go przechować więcej więcej

czyszczenie ryb

dodany przez: cohenna Rybę łatwiej oczyścić z łuski, jeśli więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher