Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sprawdź jakość miodu

dodany przez: trini6 Należy go nabrać na łyżeczkę i z wysokości wlewać z powrotem do słoika. Jeśli powstanie pagórek - miód jest bardzo dobry, jeśli powstanie wgłębienie - miód ma zbyt dużo wody. więcej więcej

skórka

dodany przez: SylwiaLilianna jak zdjąć więcej więcej

Maliny

dodany przez: Marzena sposob jedzenia więcej więcej

delikatne mięso

dodany przez: cohenna mięso smażone będzie dellikatniejsze więcej więcej

Kluski

dodany przez: ewa1257 Gotowanie klusek więcej więcej

Mięso mielone będzie delikatniejsze

dodany przez: aleksa6 jeśli doda się oprócz bułki i jajek odrobinę gazowanej wody mineralnej. więcej więcej

puree

dodany przez: SylwiaLilianna smak więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher