|
||||
Jak ugotować kaszę bez grudekdodany przez: trini6 kasza manna nie będzie miała grudek po ugotowaniu, jeśli przesypiemy ją przez sitko na gotujące się mleko. Nie możemy zapominać o jednoczesnym mieszaniu kaszy więcejPrzekrojona cytryna nie musi wysychać !!dodany przez: kolokwi Wystarczy kilka kropel octu szklanka i spodek :) więcejJak zrobić dobrego kus-kusa?dodany przez: Mike_THE_GR8 Prosty dodatek - kilka wariantów wykonania. więcejCoś o napojachdodany przez: kolokwi Skupiłem się głównie na napojach zimnych podawanych letnią porą. więcejPękający makowiecdodany przez: karoolla1987 Makowiec z ciasta drożdżowego lubi podczas pieczenia pękać, moim zdaniem w niczym to nie przeszkadza a nawet jest lepszy od takiego, który nie pęknie. Jeszcze nie jadłam dobrego i nie pękniętego. Jeśli jednak chcesz aby był piękny to pamiętaj o kilku zasadach. Wszystkie produkty do ciasta muszą mieć jednakową temperaturę, mąka powinna być... więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|