Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

rodzynki

dodany przez: karoolla1987 szybkie napecznienie więcej więcej

Ciasto naleśnikowe

dodany przez: major161 Bez tłuszczu. więcej więcej

Świeże pieczarki

dodany przez: anka1984 Kupując pieczarki należy zwracać uwagę, aby były świeże. Pieczarki niedawno zebrane mają białe lub lekko różowe kapelusze. Brązowawy kolor wskazuje, że kilka dni leżą już w sklepie. Są wtedy mniej jędrne i tracą świeży smak. więcej więcej

Polewa czekoladowa

dodany przez: ewa1257 Ułożenie na cieście więcej więcej

Lepszy smak ryby

dodany przez: gocha73 Smak ryby do smażenia lub zapiekania ryby, zwłaszcza morskich, podnosi skropienie ich sokiem z cytryny na 15-30 minut wcześniej. więcej więcej

gładki lukier

dodany przez: cohenna aby lukier był gładki więcej więcej

Piczon kiełbaski

dodany przez: ewa1257 Kruchość kiłbasek więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher