|
||||
Pękający makowiecdodany przez: Ania K. Makowiec z ciasta drożdżowego lubi podczas pieczenia pękać, moim zdaniem w niczym to nie przeszkadza a nawet jest lepszy od takiego, który nie pęknie. Jeszcze nie jadłam dobrego i nie pękniętego. Jeśli jednak chcesz aby był piękny to pamiętaj o kilku zasadach. ........ więcejDodatek tartej bułkidodany przez: aleksa6 Dodatek tartej bułki do rybnej masy mielonej sprawia, że produkt końcowy będzie twardszy i jędrniejszy. więcejGotowanie rybydodany przez: Ania K. Ryba, szczególnie mrożona, będzie miała delikatny smak...... więcejmarynaty zaprawy..dodany przez: aleksa6 Marynaty, zaprawy i zalewy można zastąpić zwykłym zsiadłym mlekiem. więcejCzyszczenie bateriidodany przez: Ania K. Z baterii nad zlewozmywakiem skutecznie usuniesz osad...... więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|