Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Wino białe półwytrawne więcej więcej

Suszone owoce lub jarzyny...

dodany przez: aleksa6 Najlepiej jest namoczyć je wcześniej w ciepłej wodzie i dopiero potem ugotować w niej. więcej więcej

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Wino czerwone wytrawne lub półwytrawne więcej więcej

plamy z herbaty

dodany przez: aleksa6 plamy z herbaty – najlepiej usuwa się za pomocą soli (gdy plama jest jeszcze świeża). Należy solidnie zasypać plamę solą, a następnie sprać ją w gorącej wodzie z dodatkiem detergentu i obficie wypłukać. więcej więcej

Kwaskowy smak sosu

dodany przez: Marzena dzem porzeczkowy lub galaretka. więcej więcej

Sałatka warzywna

dodany przez: Marzena Gotowane warzywa do sałatki należy kroić,kiedy zupełnie wystygną.Mieszanie cieplych z zimnymi powoduje ,że sałatka traci smak i szybciej się psuje. więcej więcej

sól

dodany przez: SylwiaLilianna nie zwilgotnieje więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher