Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryba smażona

dodany przez: trini6 ryba smażona będzie miała ładniejszy kolor, gdy do tłuszczu, na którym ma być smażona, wsypiemy trochę soli więcej więcej

Obieranie ziemniaków

dodany przez: Marzena aby ręce nie ściemniały więcej więcej

Maliny

dodany przez: SylwiaLilianna Nigdy więcej więcej

Przygotowując pomidory..

dodany przez: aleksa6 Przygotowując pomidory, pamiętajmy zawsze o tym, aby dokładnie wykroić zielone miejsce po szypułce, ponieważ zawiera ono roślinną substancję trującą: solaninę. więcej więcej

Jablka do salatki

dodany przez: Marzena lekko osolona woda więcej więcej

schab

dodany przez: domciak suchy schab ? już nie! więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher