Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

obieranie migdałów

dodany przez: cohenna aby dobrze się obierały więcej więcej

gładki lukier

dodany przez: cohenna aby lukier był gładki więcej więcej

cytrysy

dodany przez: cohenna cytrusy łatwiej obierzemy więcej więcej

zachowanie świerzości owoców

dodany przez: cohenna owoce zachowają dłużej świeżość więcej więcej

Przewracanie ryby

dodany przez: Marzena aby ryba się nie rozpadła więcej więcej

ładny serniczek

dodany przez: cohenna aby nabrał on złocistego koloru więcej więcej

Złoty kolor smażonej ryby

dodany przez: Marzena kolor smażonej ryby można poprawić. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher