Odgrzewany sos

Aktualna ocena: 0
autor: Marzena
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
lepiej nie robić zbyt dużo

Sosów gorących do mięs lepiej nie przygotowywać zbyt dużo,bo długo przechowywane tracą smak,kwaśnieją i zasychają.Jeśli jednak zostaje trochę sosu na następny dzień odgrzewaj go w kąpieli wodnej.Rondelek z sosem włóż do garnka z wrzącą wodą,zanurzając go do 3/4 wysokości.
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher