|
||||
Zapach gotowanej kapustyZapach gotowanej kapusty złagodnieje, gdy do garnka wrzucimy skórkę razowego chleba.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.
Wasze komentarze (2)
...
Dużo kapusty = dużo chleba. Proste i logiczne :) autor: Mike_THE_GR8 dodany dnia 2008-02-13 20:28:28 |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|
Czasami to trzeba by chyba wrzucić cały bochenek chleba żeby podziałało :o]
autor: arhiman dodany dnia 2008-02-13 14:29:39