|
||||
Co z czerstwym chlebkiem ? :)![]() 1.Można ZMIĘKCZYĆ czerstwy chleb. Garnek z wodą na palnik na dużym ogniu. Chleb owijamy w świeży czysty materiał który kładziemy na garnku , dobrze jest naciąć chleb na przyszłe kromki (tak do połowy) 2. czerstwy chleb znakomicie nadaje się na tosty. Patelnia + masełko na chlebku (z obu stron kromki) i wolny ogień. 3. Możemy namoczyć czerstwy chleb w sosie. Jeżeli sie przegryzie smakuje na prawdę nieźle. 4. Łabędzie też można nakarmić ;P
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.
Wasze komentarze (0)Ta porada nie została jeszcze skomentowana. Wyraź swoją opinię![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|