Sos alpejski

Aktualna ocena: 0
dodany przez: patryshia
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Sosy
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Podawac do wedlin, zimnych mies i jaj ugotowanych na twardo.

Potrzebne składniki

• pół szklanki majonezu
• 2 łyżki ostrego keczupu
• ząbek czosnku
• pół pęczka szczypiorku
• mały pomidor
• łyzka soku z cytryny
• sól , biały pieprz

Etapy przyrządzania

1
Majonez dokladnie wymieszac z keczupem, przecisnietym przez praske czosnkiem oraz drobno posiekanym szczypiorkiem. Calosc doprawic do smaku sokiem z cytryny, sola i bialym pieprzem, polaczyc z kostkami pomidora (pokrojonego po sparzeniu go i zdjeciu skórki ).
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher