|
||||||||||
deser bananowyKrótki opis potrawypychaPotrzebne składniki banan - 2 szt. mleko - 300 ml żelatyna - 4 płaskie łyżeczka(i) cukier - 1 płaska łyżeczka(i) mielony cynamon - szczypta Etapy przyrządzania1
Żelatynę rozpuścić w kilku łyżkach wrzącej wody. Banany, mleko oraz esencję waniliową i cukier starannie utrzeć lub zmiksować i wymieszać ze schłodzoną żelatyną. Przelać deser do pucharków i wstawić na godzinę na górną półkę lodówki. Przed podaniem posypać cynamonem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|