|
||||||||||
Sos orzechowyKrótki opis potrawyPodawac do zimnej pieczeni cielecej.Potrzebne składniki pol szklanki majonezu pol szklanki drobno posiekanych orzechow wloskich cwierc szklanki bialego wina wytrawnego 2-3 ząbki czosnku sok z cytryny sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Czosnek drobno posiekać i utrzeć z solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Wymieszać kolejno: z winem, majonezem, orzechami. Wstawić na godzinę do lodowki, aby się przegryzł.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|