|
||||||||||
Sos śląskiKrótki opis potrawyPodawac do gotowanych jarzyn.Potrzebne składniki szklanka majonezu filet śledziowy 2 łyzki gęstej smietany 2 łyżki gorszku konserwowego jablko łyzka posiekanej natki pietruszki sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Obrane jablko i filet sledziowy pokroic w drobna kostke. Majonez wymieszac ze smietana, dodac jablko,filet,groszek i natke. Sos doprawic do smaku sola i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|