|
||||||||||
Maczanka paprykowaKrótki opis potrawyZnakomite na II śniadanie, jako dodatek do surowych warzyw lub gotowanych warzyw.Potrzebne składniki ćwierć czerwonej papryki kubeczek chudego jogurtu naturalnego zabek czosnku mielona papryka sól Etapy przyrządzania1
Papryke sparzyc, obrac ze skorki, bardzo drobno posiekac. Jogurt polaczyc z papryka i zmiazdzonym czosnkiem, przyprawic. W podobny sposob mozna przyrzadzic maczanke pomidorowa.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|