|
||||||||||
Pasta rybna z rzodkiewkamiKrótki opis potrawyNa kanapeczki .Potrzebne składniki 20 dag chudego miekkiego twarogu 10 dag wedzonej makreli (obranej) łyżeczka lagodnej musztardy po lyzcze posiekanego szczypiorku i koperku 2 rzodkiewki Etapy przyrządzania1
Twarog i rybe starannie rozetrzec widelcem. Rzodkiewki umyc, zetrzec na tarce do jarzyn, dodac do pasy razem z zielenina i musztarda, wymieszac.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|