|
||||||||||
Sałatka z tuńczykiemKrótki opis potrawyZimna przekąska wigilijnaPotrzebne składniki tuńczyk w oleju - 2 puszka(i) ryż - 2 szkl. orzechy włoskie - 0.5 szkl. mały słoik majonezu - 1 natka pietruszki świeży ogórek - 0.5 szt. pieprz i sól Etapy przyrządzania1
Tuńczyka osączyć z oleju i podzielić widelcem i połączyć z ugotowanym ryżem, orzechami, majonezem posiekaną natką pietruchy i przyprawić solą i pieprzem staranie wymieszać i na godzinę wstawić do lodówki. Po minięciu czasu półmisek na którym ma być przełożona sałatka, udekorować plasterkami świeżego ogórka.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|