|
||||||||||
Surówka z rzodkiewką i seleremKrótki opis potrawyzrób konieczniePotrzebne składniki rzodkiewka - 4 szt. seler korzeniowy - 1 szt. jabłka - 2 szt. orzechy włoskie - 10 dag jogurt naturalny - 4 łyżka(i) sok z cytryny - 30 ml bazylia - 3 g sol - 3 g Etapy przyrządzania1
Umyć i posiekać orzechy.Seler i jabłko obrać i zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Skropić sokiem z cytryny. Poszatkować rzodkiewkę. Wymieszać wszystkie składniki. Na końcu dodać jogurt i wszystko ponownie wymieszać.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|