|
||||||||||
Sos francuskiKrótki opis potrawyPodawac do wedlin, zimnych mies i ryb oraz jaj ugotowanych na twardo.Potrzebne składniki pol szklanki dzemu z czerwonej porzeczki cwierc szklanki dzemu z czarnej porzeczki lyzka koncentratu pomidorowego lyzka oliwy lyzeczka musztardy lyzeczka startego chrzanu pol lyzeczki mielonej ostrej papryki sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Dżemy przecieramy przez sito i dobrze mieszamy z pozostalymi skladnikami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|