|
||||||||||
Grillowane parówki w ziołachKrótki opis potrawypychotkaPotrzebne składniki parówki - 8 szt. boczek wędzony w plasterkach - 8 szt. plastry żółtego sera pokrojone w słupki - 4 szt. gałązki tymianku - 8 szt. Etapy przyrządzania1
Parówki obrać i naciąć wzdłuż z jednej strony.W powstałą kieszonkę włożyć słupki sera.Każdą parówkę owinąć plasterkiem boczku i spiąć wszystko wykałaczką.Na każdą parówkę położyć gałązkę tymianku.Parówki położyć na tacce do grillowania i piec na grillu 5 5 minut z każdej strony.Podawać z pieczywem i surówkami.
Jak podawać?z ciemnym pieczywem i surówkami Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|