|
||||||||||
Pstrągi w białym winieKrótki opis potrawyzdrowe daniePotrzebne składniki pstrągi - 4 szt. białe wytrawne wino - 1 i 1/2 szkl. suszony estragon - 1 łyżka(i) posiekany szczypiorek - 2 łyżka(i) posiekana natka pietruszki - 2 łyżka(i) cytryna - 1 szt. sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Sprawione ryby natrzeć solą i pieprzem i zostawić na godzinę w chłodnym miejscu.Potem ułożyć w płaskim rondlu,zalać winem,posypać zieleniną i gotować na małym ogniu 20 minut.Wyłożyć na ogrzany półmisek i przybrać plasterkami cytryny.
Jak podawać?przybrane plasterkami cytryny Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|