|
||||||||||
Jaskółcze gniazda z mięsemKrótki opis potrawydanie głównePotrzebne składniki mięso mielone - 50 dag jajka - 5 szt. cebula - 1 szt. tarta bułka - 6 łyżka(i) olej sól pieprz Etapy przyrządzania1
Do mięsa dodać 5 łyżek wody, sól, pieprz
2
Cztery jajka ugotować na twardo
4
Wymieszać mięso z cebulą i jednym surowym jajkiem. Z mięsa uformować 4 placuszki, owinąć każdym jedno jajko, obtoczyć w bułce, usmażyć.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|