|
||||||||||
Karp zapiekanyKrótki opis potrawysmacznegoPotrzebne składniki karp - 1 kg jajka - 3 szt. majonez - 6 łyżka(i) żółty ser tarty - 3 łyżka(i) sół pieprz Etapy przyrządzania1
Karpia sprawiamy, filetujemy pozostawiając skórkę. Jajka miksujemy z majonezem i tartym serem. Rybę dzielimy na porcję, każdą moczymy w jajkach z dodatkami, układamy na blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem. Zapiekamy 30 minut w temperaturze 170 stopni C. Przed podaniem przybieramy zieleniną i ugotowanymi warzywami.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|