|
||||||||||
karp z grillaKrótki opis potrawydla lubiacych rybyPotrzebne składniki karp - 1 szt sok z cytryny maslo natka pietruszki Etapy przyrządzania1
Karpia sprawiamy, myjemy, osuszamy. Ostrym nożem nacinamy boki w kratkę. Przyprawiamy solą i pieprzem, obficie skrapiamy sokiem z cytryny, odstawiamy do lodówki na około 1 godzinę. Wnętrze ryby wypełniamy natką pietruszki, całą tuszkę smarujemy rozpuszczonym masłem. Pieczemy na dobrze nagrzanym grillu, kilkakrotnie obracając.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|