|
||||||||||
Dip szpinakowyKrótki opis potrawy:)Potrzebne składniki 1/2 paczki (250 g) mrożonego szpinaku 2 łyżki lekkiego majonezu 2 szklanki gęstego jogurtu naturalnego 1 cebula 50 g sera pleśniowego (np. rokpolu) 1 łyżeczka przyprawy warzywnej typu Jarzynka Etapy przyrządzania1
Cebulę drobno siekamy. Ser rozcieramy. Rozmrożony szpinak odciskamy dokładnie z wody, np. na sitku. W misce mieszamy jogurt ze szpinakiem, posiekaną cebulką, majonezem, serem i przyprawą warzywną.
Podajemy najlepiej od razu - w lodówce można przechować najwyżej 2-3 godziny.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|