|
||||||||||
zupa meksykańskaKrótki opis potrawyzupa meksykańskaPotrzebne składniki 1 puszka kukurydzy 1 puszka fasoli (czerwonej) pędy bambusa (kiełki) ½ kg mięsa mielonego 1 pus ½ szkl. ryżu (woreczek) wywar na kosci majeranek, estragon, cząber, sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Zagotować wywar. mięso mielone usmażyc na patelni. Dodać do garnka wszystkie składniki (razem z mięsem). Gotować 10-15 min.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|