|
||||||||||
Sos z czerwonej soczewicyKrótki opis potrawysosPotrzebne składniki cebula - 2 szt. masło - 1 łyżka(i) czerwona soczewica - 15 dag wywar warzywny - 1 i 1/2 szkl. koncentrat pomidorowy - 1 łyżka(i) sos sojowy - 1 łyżka(i) sól pieprz Etapy przyrządzania2
Dodać soczewicę, smażyć przez chwilę, zalać wywarem i ugotować. Wymieszć z resztą składników
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|