|
||||||||||
Sałatka selerowo-tuńczykowaKrótki opis potrawyProste i pysznePotrzebne składniki seler konserwowy - 2 słoiki kukurydza - 1 puszka(i) groszek - 1 puszka(i) ananas - 1 puszka(i) jajka - 8 szt. tuńczyk w sosie własnym - 2 puszka(i) ser żółty - 20 dag majonez - 1 mały słoiczek Etapy przyrządzania1
Seler konserwowy, kukurydza, groszek i ananas włożyć do sita i odcedzić. Kukurydze i groszek przemyć. Zostawić do odsączenia. Ananas pokroić na małe części. Jajka ugotować na twardo i ostudzić. Pokroić w drobną kostkę. Z tuńczyka odlać sos i rozdrobnić na talerzu. Ser żółty zetrzeć na tarce. Składniki włożyć do miski, dodać majonez i dokładnie wymieszać.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|