|
||||||||||
Sledzie z rusztuKrótki opis potrawypysznePotrzebne składniki świeże śledzie - 50 dag sok z cytryny - 3 łyżka(i) oliwa - 4 łyżka(i) sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Sledzie oczyścić,odfiletować,wypłukać.Skropić sokiem z cytryny,posolić,popieprzyć,posmarować oliwą.Ułożyć na ruszcie w gorącym piekarniku i piec 20 minut.
Jak podawać?z pieczywem lub pieczonymi ziemniakami Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|