|
||||||||||
Papryczki chilli nadziewane serem kozimKrótki opis potrawyPapryczki chilli nadziewane serem kozimPotrzebne składniki Papryczki chilli • Twarożek kozi naturalny • Twarożek naturalny z mleka krowiego • Świeże zioła (np. estragon, bazylia) • Czosnek, sól, pieprz • Oliwa z oliwek extra virgin Etapy przyrządzania1
Papryczki umyć, wydrążyć gniazda nasienne i pestki, zblanszować we wrzątku kilka minut. Twarożek kozi wymieszać z krowim. Posolić, popieprzyć, dodać 2- 3 zmiażdżone ząbki czosnku, dodać posiekane zioła. Napełniać papryczki nadzieniem. Ułożyć na półmisku, zalać oliwą. Posypać siekanymi ziołami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|