|
||||||||||
Nadziewane pomidoryKrótki opis potrawyBardzo dobrePotrzebne składniki biała fasolka z puszki - 100 g czerwona fasolka z puszki - 100 g esencjonalny bulion - 1 szkl. pomidory - 8 szt. cząber - 1 łyżka(i) ser żółty typu mimolette - 200 g szynka - 100 g sól pieprz Etapy przyrządzania1
Fasolkę osączyć z zalewy, pomidory umyć, z każdego odkroić plaster ok. 2 cm Pomidory wydrążyć.Szynkę przesmażyć na tłuszczu.Fasolę wymieszać z serem. szynką c, cząbrem,posolić i popieprzyć.Tak przyrządzonym farszem napełnić wydrążone pomidory.Piec w temp. 200 stopni Celsjusza około 25 minut.W trakcie pieczenia podlewać bulionem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|