|
||||||||||
Surówka z seleraKrótki opis potrawySurówka z selerów z orzechamiPotrzebne składniki seler naciowy - 40 dag włoskie orzechy - 1 natka pietruszki - 1 kwaskowatejabłko - 1 szt. cytryna - 0,5 szt. oliwa - 4 łyżka(i) sól, pieprz - do smaku Etapy przyrządzania1
Oliwę ubić z sokiem z cytryny oraz solą i pieprzem.
Selery naciowe umyć, oczyścić z włókien i pokroić na cienkie talarki.
Jabłko obrać i pokroić w kostkę, wymieszać z selerami i zaprawą, dodać posiekane orzechy i zieleninę.
Dobrze wymieszać i doprawić do smaku.
Jak podawać?w miseczkach Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|