|
||||||||||
Pieczarki lub świeże grzyby z warzywamiKrótki opis potrawyPieczarki lub świeże grzyby z warzywamiPotrzebne składniki 50 dag pieczarek lub świeżych grzybów, 10 dag fasolki szparagowej (świeżej lub mrożonej) 10 dag marchewki, 10 dag kapusty białej lub włoskiej, sól, pieprz, l łyżka oleju sojowego, koperek (nie szklarniowy) lub natka pietruszki. Etapy przyrządzania1
Pieczarki lub świeże grzyby oczyścić, dokładnie umyć, pokrajać w cienkie talarki. Fasolkę szparagową, marchewkę i kapustę oczyścić, opłukać, pokrajać. Warzywa włożyć do garnka, zalać wrzącą wodą, ugotować do miękkości, dodając sól i pieprz w połowie gotowania.
Do gotowej potrawy dodać olej. Podawać posypane koperkiem lub natką pietruszki.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|