|
||||||||||
Grzyby w sosie własnymKrótki opis potrawybardzo smacznePotrzebne składniki grzyby - 50 dag orzechy włoskie - 20 dag cebule - 3 szt. bulion drobiowy - 1/2 szkl. 2 ząbki czosnku olej koper,pietruszka sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Grzyby kroimy w plastry. Orzechy siekamy. Cebulę i czosnek też siekamy. W rondlu rozgrzewamy olej, dodajemy cebulę i czosnek, szklimy, dodajemy grzyby i dusimy 10 minut mieszając. Podlewamy bulionem i dusimy jeszcze 30 minut. Potem do grzybów dodajemy posiekaną zieleninę, przyprawy, orzechy i dusimy jeszcze 10 minut.
Smacznego!
Jak podawać?na gorąco Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|