|
||||||||||
Marynata z czerwonego winaKrótki opis potrawyDo ciemnego mięsaPotrzebne składniki 600 ml czerwonego wina 1 marchew 1 cebula 8 ziaren jałowca 1/2 łyżeczki rozmarynu kawałek skórki pomarańczowej 5 ziaren pieprzu 2 ząbki czosnku 1 mały listek laurowy 2 gożdżiki Etapy przyrządzania1
Trę warzywa na grubej tarce, czosenk siekam. Mieszam wszystkie składniki. Mozna zalać mięso marynatą gorącą.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|