|
||||||||||
Ryba po japońskuKrótki opis potrawyzdrowe daniePotrzebne składniki filety z ryby - 1/2 kg korniszony - 120 dag cebula - 70 dag papryka świeża - 1 szt. ocet - 60 ml woda - 170 ml cukier - 45 dag koncentrat pomidorowy - 15 dag Przydatne akcesoriamiskaEtapy przyrządzania1
Usmażyć rybę,ułożyć w misce i zasypać pokrojonymi w kostkę ogórkami,cebulą i papryką.Zagotować ocet,wodę,cukier i koncentrat pomidorowy.Gotować 5 minut,a potem tym sosem zalać rybę.
Jak podawać?z ryżem lub białym pieczywem Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|