|
||||||||||
Zupa hiszpańskaKrótki opis potrawy6 średnich ziemniaków, marchewka, por, zielona pietruszka, 3-4 kostki rybnych filetów, liść laurowy, cebula, 2 ząbki czosnku, oliwa z oliwek, pieprz, sól, wegeta.Potrzebne składniki ziemiaki - 6 szt. marchewka - 1 ząbek(ząbki) cebola - szczypta szt. Etapy przyrządzania1
Do 3/4 garnka zimnej wody wrzucić obrane ziemniaki (w całości), do tego marchewkę pokrojoną w większa kostkę, por, liść laurowy, cebulę pokrojoną na ćwiartki i 2 ząbki czosnku, wlać 2 łyżki oliwki z oliwek i gotować aż ziemniaki zaczną mięknąć, następnie wrzucić kostki rybne i poczekać aż wszystko się ugotuje, przyprawić wegetą, solą i pieprzem, posypać zielona pietruszką.
Jak podawać?6 średnich ziemniaków, marchewka, por, zielona pietruszka, 3-4 kostki rybnych filetów, liść laurowy, cebula, 2 ząbki czosnku, oliwa z oliwek, pieprz, sól, wegeta. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|