|
||||||||||
Surówka typu ColeslawKrótki opis potrawyBardzo smacznaPotrzebne składniki biała kapusta marchewka - 1 cebula - 1 ocet winny - 3 łyżki majonez sól pieprz cukier - do smaku Etapy przyrządzania1
Kapustę kroimy, wkładamy na sito, solimy i odkładamy na pół godziny żeby zmiękła. Następnie spłukujemy obficie wodą.
2
Marchewkę ścieramy na tarce, cebule drobno kroimy, dodajemy kapustę, przyprawy do smaku.Na końcu dodajemy ocet i majonez. Mieszamy i jemy!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|