Klopsy z serem feta

Aktualna ocena: 0
dodany przez: avril
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Dania główne
• Grillujemy
• Z wieprzowiną
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

klopsy na niedzielny podwieczorek

Potrzebne składniki

• 60 dag mielonej wieprzowiny
• jajko
• 4 łyżki posiekanej natki pietruszki
• 30 dag sera feta
• przyprawa do grilla
• 2 łyżki bułki tartej
• sól

Etapy przyrządzania

1
Mięso wymieszać z jajkiem oraz z natką i z przyprawami. Dodać bułkę i wyrobić masę.
2
Fetę pokroić w kostkę. Z masy mięsnej uformować klopsiki, w środek każdego włożyć kawałek sera.
3
Po 4 klopsiki nadziewać na wykałaczki do szaszłyków i obracając opiekać na grillu przez około 20 minut.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher